Alıntı:
_EliF_ Nickli Üyeden Alıntı
Benimde uyku problemim var ama sorun uykusuzluk değil. Uykum olduğu halde uyumaya direnme.
Yarın başıma ne geleceğini biliyorum. Kafa bir milyon dolanacam, kim ne dese anlamayarak bakacam yüzlerine.
İşlerim yine kötü gidecek aklımı toparlayamadığım için.
Sürekli soruyorum: Ben neden uyumuyorum?
Şu an saat 05:12 9 da kalkıp işe gitmem gerek. Bir alış veriş merkezinde şifalı bitkiler dükkanım var. Sabah 10, akşam 10 açık olmak zorunda.
haftanın 7 günü 12 saat ordayım. Hadi bir gün tatil olsunda uyuyayım diyebileceğim bir günüm yok ki.
Geçen pazartesi stajyerlerim benim sürekli uykusuz olmama dayanamadı, dükkanı biz açalım sen uyu dediler. Akşam 4 e kadar uyumuşum. İyi dinlendim dedim sevindim filan. Ama o gece hiç uyumadım bir saatcik bile. Bütün gece oturdum, sabah yine kalktım dükkana gittim. Yine aynı... uykusuzum. En azından bu gece erken yatarım dedim. Yok yine saat 5 6 gibi ancak uyudum. 24 saatlik uykusuzluğuma rağmen.
Uykum geliyor onda problem yok, problem ben uyumuyorum.
Şu an başım çatlıyor ağrıdan uyumadığım için, midem sürekli bulanıyor ama UYUMUYORUM.
son 1 senedir sürekli böyle. |
Konuyu okudum Elif Hanım. En ince ayrıntısına kadar yazmışsınız. Bundan anladığım ince fikirli bir yapınız var, galiba düşünmekten uyuyamıyorsunuz. Kimyasal bir sorun da olabilir. Şifalı bitkileri hiç denediniz mi? Mesela papatya çayı uyku verir diyecem ama siz de diyeceksiniz ki bana; uykum var uyuyamıyorum. Atakan Bey'den bu konuda subliminal mp3 isteyin. Bence sorun kısa sürede tamamiyle ortadan kalkacaktır. Saygılarımla...