Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 06:53 PM   #29 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Lier22'nin Seyir defteri...

Alıntı:
Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
yardım edin.....aslında aklım karıştı benim. bazı arkadaşların sayfalarında sistemli bir telkinli mp3 dinleme durumundan bahsediliyor... ben daha yeni dinlemeye başladım ama şöyle yapıyorum acaba doğrumu yaptıklarım ve anladığım.

gündüzleri ego-güven geliştirici mp3 lerini dinliyorum...
akşam yatarken sabaha kadar - sigara bırakma mp3'leri

ama ne kadar dinleyeceğimizin ne aralıkla dinlenileceğinin bir sitematiği varmı...

merhabalar..
suçluluk + ego + kendine güven telkinleri nin özellikle üstünde durmamızın ve önermemizin sebebi
bu üç konuda genel olarak tüm sorunlarımızın temelinde bulunur..
pozitif anlamda bunları telkinler ile geliştirerek içsel mücadelemizde belkide diğer telkinlere gerek kalmadan bir çok
başarmak istediğimiz durumları geliştiririz..

örneğin kişi kendine güvenmeye başladıkça pozitif egosu gelişir bu şekilde kişisel alanlarında hakimiyetini kurar
ve gereksiz suçlamalrından özgürleşmeye başlar.. bu beraberinde kendine olan sevgisinde ve saygısında artmaya
yol açar.. kişini içindeki bu duygular kuvvetlendikçe aşırı yeme isteği yerini sağlıklı beslenmeye bırakır ve
kilo telkinini listesine aldığında o çoktan bu konu ile ilgili sağlam zeminini oluşturmuş o yolda ilerlemeye başlamış olur..

telkinleri tek bir telkin olarak dinlemektense
yanına eyleminizi destekleyecek olan diğer telkinler ile birlikte dinlersen daha hızlı sonuç alırsın..

rehber bölüm bu konuda yardımcı olacaktır..
bunların ışığında dinleme listenle ilgili olarak sormak istediklerin olursa yine elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım
sigarayı bırak telkinin yanına ertelemeyi bırak telkininide eklemeni öneririm.. eylemini destekleyici etkisi olduğu için
süreci hızlandırır..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/

keyifli dinlemeler..

sevgiler..