Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2009, 03:04 PM   #13 (permalink)
arztrkm
Teğmen

Tesekkür: 24
65 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arztrkm will become famous soon enougharztrkm will become famous soon enough
Standart Cevap: kuantum ve düşünce tekniği

çok teşekkürler tavsiyeniz için..Ama nerden bulabilirim....
"bir zamanlar, bir konu hakkında küçücük bir düşünceye bile sahip olunsa bunlar birşekilde yaşanır. bu sebeple isteklerimize biraz dikkkat edelim başımıza gelmesini istediğmiz durum ve olaylara enerji verelim. olumsuzlara değil."

söylediklerinizi biliyorum ama 1 yada 2 yaşında bir çocuğun ne kadar olumsuz bir düşüncesi olabilir ki ? afrikada doğan çocuk bu deneyimi kendi yaşamak istediği için mi açlık çekiyor..
bence herkesin bunlara cevap bulması gerektiğini düşünüyorum..evet olumlu düşünmek çok güzel, pozitif enerjiye de inanıyorum..Ama bu konularda yani biraz derin düşünerek tartışılması gerekiyor..olması istenilen hayata ilişkin güzel şeyler duymak herkesi çok heyacanlandırır...Ama bu tarz sorular karşısında insanın herşeyden önce kendisine tatminkar bir cevap vermesi gerekiyor.İşte o zaman gerçek inancı sağlamış oluruz..
Ben buna inanmak istiyorum , yakınımda ama beynimde ? lerini temizlemek zorundayım..Bu yüzden bu konuyu tartışmaya açtım...Sizin gibi bu yolda ilerleyen insanların düşüncelerini merak ediyorum...Belki de bir yerde cevap arıyorum...

sevgiyle kalın
arztrkm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla