Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2009, 05:27 PM   #16 (permalink)
azime_1
Teğmen

Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azime_1 will become famous soon enoughazime_1 will become famous soon enough
Standart Cevap: kuantum ve düşünce tekniği

Muhtemelen küçücük bir çocuk bunu istememiştir. Kuantum enerji düzeyi gerçekten ilginç. Foton parçalarının gözleme göre hareket etmesi de. Bir çok kitabı birleştiriyorum zihnimde . Secret ,matrikse hükmedin,ruhsal zeka,nlp ,kuantum düşünce ,Bunların hepsini inandığım değerler inançlar ve yaşadığım tecrübelerle yoğurdum. Ve şu an pek memnun olmasam da kendi çizdiğim bir resmin içerisinde hayatımı sürdürüyorum.Hani kötü değil dışarıdan ama yanlış tercih bana göre bu resim ve şu anfarklı bir resme geçmeye çalışıyorum bir zamanla hevesle kurduğum hayal çerçevesinden. Ve gerçekten hayallerimi yaşıyorum Allah'ın izniyle.
Ama hakikakten küçük bir çocuğun yaşadıklarını onun o küçücük beyninde nasıl resmettiğini düşünmek imkansız. Ama daha anne karnında herşeyi algılayabilen bir bebeğin acaba çevresindekileri hissedip bu şeklde bir hayatı düşünerek dünyaya gelmesi söz konusu olabilir mi. Düşünsenize bırakın savaşı sorunlu bir ailede dünyaya gelen çocuğun hiperaktif olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi.
Ama tabiki kader konusu çok enteresan bir konu. İnsanlar yaşayacağı aileleri ve cinsiyetlerini seçemezler değil mi. Zaten tanrısallaşma mantığı değil kuantum. ''Ben kulumun zannı üzereyim. Beni nasıl düşünürse ona o şekilde muamele ederim'' demiyor mu Yaratan.