Siteyle tanışalı birkaç ay oldu ve ilk kez yazıyorum. İlk gördüğümde çok tuhaf gelmişti telkinleri duymadan dinlemek biraz şüpheyle yaklaştım açıkcası. Önce çok karışık dinledim çok fazla bir yararını görmedim sonra düzenli bir şekilde Ego güçlendiriciyi dinledim özellikle gece uyurken ve kendimde değişimleri farkettiğimde çok şaşırdım.
Benim uzun zamandır uyku düzensizliğim vardı yaklaşık 12 saat uyumadan uykumu alamıyodum şimdi ise 7-8 uyuduktan sonra uykumu almış şekilde uyanıyorum. Bu gerçekten benim için çok büyük bir gelişme. Rüyalarımda çok değişiti ve rüyalarla çok ilgilenirim ve rüyalarımı hergün analiz ederim. Kabus türü rüya çok görüyodum şu an rüyalarımda astral seyahat tarzı şeyler yaşıyorum ve güzel mutlu rüyalar görüyorum. Uykuya geçişte problem yaşıyodum şimdi yattığım zaman hemen uyuyabiliyorum.
Yabancı dil öğrenmekle ilgili bir telkinde olsa sitede süper olurdu. Yani öğrendiklerimizi unutmamak ve kısa zamanda öğrenmek adına...
Benim zaman zaman kendime söylediğim olumlu cümlelerim var. Bunları ben nasıl bu şekilde kayıt edebilirim. Program ismi ve nasıl yapacağımı söylerseniz çoooook sevinirim. Belki bu konu yazılmıştır ama sitede o kadar
çok yazı var ki hepsini okumam çook uzun zaman alır.
Umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler...