11-08-2009, 02:12 PM
|
#33 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA 25.GÜN, Beklenti ve Hayal Niyet Mutluluk, harika deneyimler ve güzel şeyler bekliyorum –hem gelecekte hem de gündelik yaşamda. Yaşam kalitemi belirleyecek olan kişinin kendim olduğumu biliyorum. Ana Fikir Belki farkında değilsiniz ancak arzuladığınız şeylerle gerçekleşeceğini düşündüğünüz şeyler arasında büyük bir fark vardır. Geleceğinizin nasıl olmasını bekliyorsunuz? Birçok insan farklı şeyler ister ancak içten içe aynı şeylerin devam edeceğini düşünür. Maalesef Evren böylesine keskin bir şekilde parçalanmış bir düşünceye karşılık veremez. Bu nedenle gerçek inançlarınızın ne olduğunun farkına varmalısınız –hem yaşadığınız güne hem de geleceğe dair. Gündelik beklentileriniz ve uzun vadeli hedefleriniz birbiriyle örtüşmelidir. Her günün birbirinden sıkıcı, zorlu olacağını düşünürseniz, yaşam gücünüzün ivmesi sizi ancak ve ancak olumsuz yöne taşıyabilir. Hem yaşadığınız anın getirdiği mutlulukları hem de gelecekteki olası sonuçları görmeyi başarmalısınız. Beklentilerinizi netleştirmek için niyetinizin gücünü kullanın –hedeflerinizi gözünüzde en ince ayrıntısına dek canlandırın. Bunun yanı sıra, yaşamakta olduğunuz gün içinde yapacağınız her işe heyecan ve sevinçle yaklaşın.
Beklenti ve Hayal Uygulamaları 1-Ne yapıyor olursanız olun gününüze dair güzel beklentiler içinde olun. Yapacağınız işi asla bir angarya olarak görmeyin. Tutkuyla yaşayın ve önünüzdeki işin verebileceği mutlulukları görmeye çalışın. 2-Sabahları önünüzdeki günü önünüzde canlandırın. Kendinizi yaptığınız işlerden keyif alırken, yaptığınız işe sevgi ve canlılık katarken hayal edin. Gündelik yaşama dair canlandırdığınız görüntüler geleceğinizi de şekillendirecektir. 3-Başarılı olduğunuzu hayal edin. Net, parlak bir tablo yaratın ve kendinizi de bu tablonun merkezine yerleştirin. Zihinsel bir fotoğraf çekin ve bu fotoğrafı, gerçekten yaşanmışçasına hafızanıza kaydedin. Bu görüntüyü ne zaman hatırlarsanız gülümseyin, tadını çıkarın ve Evren’e güvenin. Beklenti ve Hayal Olumlamaları Bilinçli bir haldeyim. Şimdi ve daima harika bir yaşam beklentisi içindeyim. Günümün –ve geleceğimin- en iyi şekilde geçeceğini umuyorum. Yaşadığım her günü değerli kılan keyifli bir enerji yaratıyorum. Kendimi olmak istediğim şekilde hayal ediyorum. Kendimi güvenli, canlı ve mutlu bir insan olarak görüyor ve bunu gerçekleştirebileceğimi biliyorum. Hedeflerimi gözümde inanç ve heyecanla canlandırıyorum. Gelecek, şimdiden yaratmaya başlayabileceğim bir maceradır. |
| |