Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2009, 11:39 AM   #282 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizler çocuklarımızla hayatı tekrar yaşama fırsatı buluyoruz.şahsen benim öyle oldu.onun başarıları sevinçleri heyecanları hayata döndürdü.şimdi seninde aynı duyguları yaşayacağına eminim.çünkü hem annelik, hem babalık yaptığımız için...önce yurda yerleştirmek, daha sonra ev bulma,evi yerleştirme güzel duygular...bizimde bu sene son sınıfı okuyacak.beni 5 sene önceye götürdün.Sanemce bölüm zor deyipde gözünüzde büyütmeyin.bizimde ekonomiydi aynı sözleri biz de söyledik.hem koç hem ekonomi.kaç yıl geçti anlayamadık.şimdi okul bitiyor diye üzülüyor oğlum.kızına da başarılar diliyorum.
Zeynep ilköğretime giderken, lise telaşımız vardı.dershaneye göndermek istiyordum ama maddiyatım elvermiyordu..Allah hep yanımızda bunu hep hissettim çünkü Zeynep 7. sınıfa giderken ben dershane de çalışmaya başladım ve sonraki yıl personel çocuklarının ücretsiz dershaneye gitmesinden yararlandık.. boşanmaydı hayat mücadelesiydi derken, çok iyi olmayan dersleri dershane de çok ilerleme katetti ve Anadolu Öğretmen lisesini kazandı..
kazandığını öğrendiğimiz geceyi hiç unutmam.. yatağa sırtüstü uzandık ve "Zeynep galiba başarıyoruz" dediğimde " annecim başardık bile" demişti..
şu anda da İstanbul'dayım ve kızım yanımda okuyacak
biz hem anne hem baba olduğumuz için çocuklarımızın başarısı daha büyük haz veriyor..

çok şükür yurt ya da ev gibi düşüncelerimiz olmayacak yanımda okuyacak.. evimizi taşımamız gerekecek o ayrı
Sudem'cim dilerim oğlunun üniversite sonrasında da başarılarınız ve mutluluklarınız daim olur..

ne mutlu bize pırlanta gibi çocuklara sahibiz.. mutluluğu zaten hakediyoruz ve hak ettiğimizi yaşıyoruz..

şükürler olsun.. sevgilerimle