Cevap: LAPİSLAZULİ Lapiz lazuli dikkatli kullanılması gereken bir taş.
Bilinç altını çok kısa zamanda etkilemeye başlıyor. Herkese kolay kolay tavsiye etmiyorum ben. Rengi koyu mavi ve 3. göz de denilen 6. çakrada çok etkili. O yüzden dikkatli olunması gerekiyor. Ben bir arkadaşıma verdim. Bileklik olarak taktı ve kırık taşlardan bir bileklikti. Dün geldi kız başım dönüyor ve bütün enerjim gitti dedi. Durup durup dalgalanmalar gibi baş dönmesi geçiriyordu kız. Korktum çünkü geçmişinde yaşadığını bildiğim ve suçluluk duygusunu atamadığı bir olay yaşamıştı bu kız.
Ve geçmişi geleceğine engel oluyordu. Kararlar almasına engel oluyordu.
Geldi yanıma abla çıkarttım ben onu ama hala baş dönmesi devam ediyor dedi.
Nedenleri lapiz lazuli bilinç altındaki bastırdığı duyguları ortaya çıkarır.
Baktım baş edemeyecek ona bir aquamarine verdim. Birde o an rahatlaması için akik. Reikicilerin akiği panzehir olarak kullandığını biliyorum. Alnına tutturdum ve anında etkisini gördü. (gözümle görmesem inanmazdım) Bulanık görüyordum birden açıldı dedi.
Kullanacağınız taşın etkilerini iyi okuyun. Rasgele seçilmiş kaldıramayacağınız bir taş taşımayın. Lapiz lazuli, malakit, azurit ve krizokol.
Bunları takarken dikkatli olun ve her zaman evinizde akik bulundurun.
Bu taşları kullanacam diyorsanız telkin müziklerinden suçluluk duygusunu dinlerken kullanabilirsiniz ama çok uzun süre takmayın. Bu bahsettiğim etkiler kızda sadece 2 günde kendini göstermişti.
__________________ Bilmediğimiz sıkıntılar, bildiğimiz sıkıntılardan daha çok korkutur bizi. Ama bilmediklerimizin sonucunda bildiklerimizde iyi olacak gibi bir alternatifi asla düşünmeyiz. Ya da belki bilmediklerimiz bildiklerimizden daha iyi. Risk almak lazım. (Elif Kaya)
Değişim=zor=ama=imkansız değil=yapacak mıyım=evet=bu benim. |