Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 10:27 PM   #19 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar sanemce..

günlüğün hayırlı olsun canım.. ancak ulaşabildim sayfalarına..

değişmelerini gelişmelerini ve yüreğini bu kadar güzel bir şekilde bizlerle paylaştığın için teşekkürler..

günden güne ne kadar güzel mesafeler katetmişsin..

şiirlerinin hepsi birbirinden güzel..
forumdaki değerli şairlerimizdensin sende..

sanatçı ruhunun verdiği incelikle hem şiirlerini hem yaşamını arzuladığın gibi şekillendirmeye başlaman harika..

dilerim kısa sürede amaçlarına ulaşır.. arzuladığın gibi refah mutluluk ve huzur dolu günler yaşarsın..

sevgiler..

not: bu arada evi temizledin mi..
kitaplarını düzenledin mi ..

shamanic çok teşekkür ederim yalnız final harika

nasıl bir kahkaha attım beklemiyodum açıkçası

evet ogün için evi toparladım ancak istediğim gibi dip temizlik yapamadım.
kitaplarıma gelince, onları da düzenleyemedim

öss sınavına gireceğim bu yıl ve ders çalışmam gerekiyor. ben orta ve liseyi dışardan okuduğum için altyapım hiç yok. çalışırsam kazanabilirim bunu bilmeme rağmen oturup çalışamıyorum. kitaplarımı elden geçirirken okumak isteyeceklerim gözüme çarparsa diye düzenleme işini erteledim.
ders çalışmam gerekiyor, çalışmıyorum o yüzden kitap okumak için ayırdığım vakit adına da suçluluk duyuyorum

anlaşıldı ben listemi bir daha gözden geçireyim.

kendine güven + ego güven güçlendirici + suçluluk + ertelemeyi bırak....

teşekkür ederim tekrar güzel dileklerin için

övgülerine gelince, layık olmaya çalışacağım efem

sevgiler