13-08-2009, 07:43 PM
|
#4 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim... canım benim...başarısızlıkla başlayan başarı öykünü severek okudum... ama şunu söylemek isterim ki...hayatta hiç kimse başarısız değildir... sadece bizim böyle hissetmemizi sağlayan etkenler yada kişiler (anne,baba kardeşler,yada arkadaşlar )farkına varmadan başarılı veya başarısız gibi durumları yüklerler bize... aslında hepimizin içinde bir çok durumun üstesinden rahatlıkla gelebilecek güç ve azim var zaten... ve sen bu azmin güzel örneklerinden birisin...şu an artık kişisel gelişim yöntemleri çok güzel şekilde ilerlemeye başladı... artık bir çok kişi dahada bilinçli bu konularda ve daha rahat yol alabiliyorlar... umarım bundan sonraki yaşamında seninde daha rahat yol alabilmeni diliyorum... ve hiç kimsenin etkisi altında kalmadan hayatına muhteşem güzellikler katacak başarılı kararları verebilmeni diliyorum... bu arada bende seni gerçekten tebrik ediyorum....sevgiler...
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |