Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ?? istersen bende bi şeyler söyliyim öyküdeki arkadaşımızın bahsettiği ruh hali bende de vardı. Şu şekilde bende her zaman öff pöff sıkıldım şeklinde gezen bi tiptim çok eğlenceli bi ortamda bile sıkılmayı başarabilen biriydim. Hiç bir sebebi yokken mutsuzluk yaşıyodum. Siteye üye olma nedenim benimde zayıflamaktı. Benim çok fazla kilom yok zayıfım aslında ama biraz göbeğim var ve rahatsız oluyorum insanoğlu doyumsuz işte arkadaşımın tavsiyesiyle girdim siteye hemen bütün telkinleri indirdim. İlk hangisini dinledim bilmiyorum ama hepsini sırayla dinlemiyodum. Mesela ben suçluluk telkininin klasik versiyonunu çok seviyorum ve onu dinliyodum. bide bi yorum okumuştum suçluluk telkini bağırsak faaliyetlerini düzenliyo yenilenmeyi sağlıyor gibi bişey tam hatırlayamıyorum yanlış da söylemek istemem ama kilo verme telkininden önce atakan beyinde dediği gibi ego ve suçluluk telkinlerini dinliyordum. Haftasonu dinlemiştim bendede etkisi çok belirgin oldu inanılmaz mutluydum o hafta hiç oflamadım herkes bendeki değişimi farketti bunu bilinçli yapmıyordum inanılmaz mutluydum hiç canım sıkılmıyordu ve bende çok sosyal bir insan değilimdir kendi başıma mili prodüktivite merkezinin mesleki eğitimlerine gittim ve yüzüm kızarmadan konuşabilmeyi başardım eğer istersen gerçekten her şeyi başarabilirsin çevrendeki insanları insanların sana nasıl baktığını düşünme bu hayat sana ait ve kilo veremiyorum diye ümitsizliğe kapılma bu çok uzun da sürebilir ama zaten bu zamana şuanda sahipsin bence başaracağına inanman başarının devamını getirecektir. |