Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ?? Buso'ya yardımcı olmak adına kısa bir anektot da ben paylaşmak istiyorum.
Ben çok agresif bir tiptim. Tahammülü olmayan, heran patlamaya hazır bomba gibi yaşardım hayatımı. Benim kadar yangına körükle gidebilen ve bunu yaşam biçimi haline getiren birisi de yoktur heralde. Ve düşüncelerimin çakıştığı insanlara pek anlayış göstermez, istemediğim bir durumla karşılaştığımda da ortamı tamamen terkeden biriydim. Ben belayı üzerime çektiğimi düşünürdüm. Şayet ortamda sivri bir karakter varsa muhtemelen benimle sık sık husumet yaşardı. Elbet bunların kaynağını içsel sebeplere dayandırabiliyordum; ama ilkel benliğimi kontrol etmem o kadar kolay olmuyordu. Heralde bu telkinler defalarca işlevini çalıştığım ve anlattığım "Ego" nun tam anlamıyla ne olduğunu hissedebilmemi sağladı. Artık eskiyi kadar takmıyor, ufak şeyleri büyütmüyorum. Hayatı anlamlı ve dolu dolu yaşıyorum. 1 aylık bile geçmişim yok telkinlerle. Ama benim bünyem erken tepki veriyor böyle şeylere..
Senin içinde bulunduğun depresyon halini, özellikle sevgiliye bakışını ben de bir çok defa yaşadım ve pişman oldum. Ama vicdanım baskın geldi ve bitmesi gereken ilişkilere tekrar başladım. O dönemler telkinlerden bihaberdim. Bence hayatında yeni bir sayfa açmışsın bile sen bu sitede bulunarak. Artık maharetli ellerinle, dilediğin şekilde bilinçaltını kötü düşüncelerden temizle ve güzelliklerle, huzurlu ifadelerle doldur, bunlar kendiliğinden davranışa dönüştüğünde keyfine diyecek olmayacak, emin ol bundan.... |