cidden uzun süredir istediğim bir şeydi..hipnoza ihtiyacım var diyordum ama maddi imkanı olup ta psikolog psikolog dolaşabilecek biri değilim.zaten parasızlık psikolojik bir rahatsızlık değildir diyerek kendimi sorunlu görmekten sıyırmaya başlamıştım bir süredir=)
en sevindiğim kısımlarından biri paylaşımcı bi site oluşu burasının-arşivindeki güzel melodileri arkadaşıyla paylaşan biri kadar içten hazırlamış siteyi hazırlayan.ekşi sözlükte alakası olmadığını düşündüğüm bir başlık altında linke eriştim..işe yarayacak mı bilemiyorum ama inandırıcı olduğu için kesinlikle mantığıma uygun ve diğer yöntemler gibi reddedebileceğim bir şey değil düşüncesiyle mutlu oldum.kontrol etmekte zorlanıyordum düşüncelerimi ve hergün ölüp dirilmek gibiydi yaşamak:zor buluyordum kendimi ve hislerimi..umarım yardımcı olur.içtenlikle teşekkürler.kişisel gelişim adına ve deneyimlemek adına birşeyleri yaşayıp sonra o yasadıklarından cıkamayan bir yapı düşünün:kurtulmam için ışık yakıldı.evrene ve evrendeki varlığınızdan ötürü size tesekkür ediyorum.herşey gönlünüzce olsun..