Cevap: Hakkaten ya ne yapmalı ?? Yok mu bilen ..Destek olan ?? inanmayı çok istiyorum cidden... Önyargılı yaklaştığım için belki zamanımı alabilir bu benim.. Wampirella tüm olumsuzluklar aynı sanırım.. üstelik benim kilomda çok fazla.. ama bunun 18 kilodan fazlasını bu iri cüssemden attım...belkide budur beni bu bunalıma iten :( Salvadore ynı ruh hali demekki.. bende aynı şekildeydim.. ya aslında bende bi ortası yok bunun.. ben Çoğu zaman hayır demeyi beceremeyen bi insanım.. karşımdaki insanları mutlu etmek için o kadar çok fedakarlık ettimki. kendimden başka herkesi düşünürüm.. Başkasının kırılmaması için on kez kırılmayı göze alabilirim.. kendime değer vermiyorum yani... ama öyle bi angeliyorki herkese karşı hırçınlaşıyorum.. Ufacık bi sebepten 8 yıllık arkadaşımı silmişliğim vardır.. ya bu kadar dengesiz olunurmu... bitmesi gereken ilişkiler derken... sevdiğim insan evlendi.. geçen hafta 2. yılı doldu.. ve bugün yine beni aradı.. evlendikten snrada aramıştı.. O merkezli bi hayatım var sanıyor.. gecelerce ağladım çok kötü günler yaşadım..ve sonunda ondan vazgeçtim.. ve işte 2 yıldır kendimi eve kapattım... böyle bişey benimki.. Suçluluğu dinliyorum şimdi.. ıpodum kırıldı o yüzden sadece pcden dinleyebiliyorum maalesfe.. Umarım bu da işe yarar.. |