Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2009, 12:00 PM   #47 (permalink)
zaferkaya2828
Teğmen

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zaferkaya2828 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: başkalarının görüşlerini önemsemeyen varmıı?

Evet Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhabalar,

Siteye yeni üye oldum ve gerçekten topluma hala böyle faydalı bireylerin olduğunu görmekten büyük mutluluk duydum.Çünkü bu site gerçektende hayatımızı belli başlı yönleriye düzene sokabilecek kapasiteye sahip.

Neyse ben yinede konumuzun dışına çıkmayayım.Konu başlığının "Başkalarının görüşünü önemsememek" ile alakalı olduğunu gördüm ve bu konununda dışına çıkmayayım.

Şimdi öncelikle bende başkalarının görüşlerini önemseyen birisiyim.Yani birisi bana şakada olsa bir laf dese hemen alınırım,birisi bana değişik bir şekilde baksa hemen değişik düşüncelere kapılırım yani tam anlamıyla bendede bu sorun var.

Fakat şu anda bununla elimden gelen bütün çabayı sarfederek mücadele etme safhası içindeyim.Bu konuda şu kanıya vardımki başkalarının görüşlerini önemsemenin temelinde bence "Özgüven" yatıyor.Çünkü özgüveni olumsuz yönde olan kişiler gerçektende herşeyi yanlış anlıyabiliyor.

Çünkü herşey hakkında olumsuz düşüncelere kapılıyor.Belki siz bunun farkında değildirsiniz ama sizdede bu olabilir.Örneğin birisi ona şaka da olsa bir laf dese onu hemen olumsuz düşünerekten yanlış kanılara varabiliyor ve utancından yerin dibine geçiyor.Böyle durumlarda bizim yapmamız gereken olumsuz düşünmek yerine tamamen olumlu düşünmeye kendimizi odaklamak !! Bunu herkes yapabilir değilmi ? Yani içinizden konuşurken "Bu çocuk bana alay etti" yerine "Çok şakacı birisi" gibi düşünebilirsiniz.

Bu şekilde başkalarının düşüncelerini önemseseniz de olumlu yönde önemsersiniz.Bu konuda sizden ricam bu sitede yer alan "Kendine Güven" ve "Başkalarının görüşlerini önemse" adlı telkin müziklerini dinlemeniz ve bunları düzenli olarak yapmanız.

Her gece yatarken bu iki müziği listenize alın ve bırakın sabaha kadar çalsın ve iyice billinç altınıza yerleşsin.Çünkü gece uyurken aklınızda hiç bir şey olmaz ve düşünemezsiniz bu sayedede telkin müziğini daha iyi odaklanmış olursunuz ve faydalarınıda görürsünüz.

Bu yazıda yazdıklarım tamamen kendi düşüncemdir ben bir hafta oldu mücadele ediyorum böyle sorunlarımla ve gerçekten araştırınca ve mücadele edince olumlu sonuçlara varabiliyorum.

Ve son olarakta demek istediğim en önemli şey ;

"KORKULARINIZLA YÜZLEŞİN"
zaferkaya2828 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla