15-08-2009, 05:29 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Düşünce Gücüyle Tedavi Alıntı: Freshness Nickli Üyeden Alıntı
Olumlu düşünmek tabii ki güzel ama önce sorunu keşfetmek lazım. Kitabı okuduktan sonra mantık yürütmek kolay ve keyifli oluyor. Midenin işlevini düşün ;) Dindirim yapar,gıdaları hazmeder ve gıdayı başka bir şekle dönüştürür. Liseye başladığın dönemde hangi olayları sindiremediğini düşün. Canını yakan,yara yapan bir olay olmalı senelerden beri atlatamadığın. Sorun da çözüm de senin içinde ;) | bilmiyorum hep midem ağrıyodu aslında çocukluğumdan beri ama annemle babam inanmıyolardı üşütmüşsündür filan diyolardı bi tek grip olduğumda doktora götürüyolardı liseye başladığımda teşhis edilmişti çünkü artık geceleri bile uyuyamıyodum uyanıp bişeyler yemem gerekiyodu bişey yiyince geçiyo hemen dediğimde de saçma buluyolardı en son özel bi hastaneye gittik annemle o dönemde ben çocukca ifade etmeye çalışmıştım karnımda solucan filan var sanıyodum heralde karnımdakileri yiyip bi şey kalmayınca beni yiyo gibi düşünüyodum doktor hemen anladı ilaç filan verdi tabi annemle babam şok oldular ama babama bi şey yiyince hemen geçmesi hep saçma geliyodu taki kendisi de ülser oluncaya kadar şimdi beni anlıyo küçüklüğümden beri üzücü olaylarla karşılaştım doğru bende bu nedenle strese bağlamıştım bunun yanında genetik faktörlerinde etkili olduğunu düşünüyorum şimdi hala ülserim var ama o zamana göre daha iyiyim en azından kimse karnım ağrıyo diyince zorla aspirin içirmiyo |
| |