Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2009, 12:00 AM   #42 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: denedim ve oldu

başarı bir birikimin getirisi ve isteğin gücünün birleşmesiyle oluşmuştur arkadaşım

yıllar önce annem her yılbaşı bilet alır ah paraçıksa der beklerdi

bende ara sıra alan bir insan oldum ama piyango biletinde amorti bile çıkmazdı
ve bir gün kazı kazanı denedim

tek tük çıkmaya başladı bir gün ücretli eğitimci oldumuzdanmı neden maaşı vermediler ve cepimde ki az olan parayıda yanımdaki arkadalşarla birlikte yolda giderken kazı kazan aldım hiç unutmam en büyük parayı alıcam diyodum çok kızmıştım ve sonuç ikramiye çıktı ama az ve biz yolu uzattık mazalara bakıyoruz cepte para az ve ben her gördüğüm kazı kazancıdan kazı kazan aldık hepsinde çıktı ama az
ya hep ya hiç dedimi biliyorum çıkan parayı çanyama koymam en yüksek meblayı istiyorum diye diye arkadaşlarım ne olursun yapma ya iyimisin dediklerinde ben sıkılmaya başlamıştım son 5. kazı kazancıdan bütün paraya kazı kazan almak niytindeydim ama dostlar izin vermedi yarı az bir miktarı bırakmıştım ve 5 maaşlık para kazanmışken hepsine kazı kazan aldım ya hep ya hiçti amaç sonuç arkadaşlarımın sözleriyle sıkıntılı anımda çektiklerimden kaybettim heheheheh neyse ya hep ya hiç demekte cesaret işiydi

sonra bıraktım
evlendiğimiz zaman sayısal loto çıktı ve evliliğimizin ertesi günü sayısal loto oynayazak yer aradım taradım yalova karamürselde yok yok yok takıntı oldu
memlekete geldik temelli ve oğlum oldu işten ayrıldım ama bende çocuk ev işi yetmez oldu oğlum 6 aylıkken ben başladım sayısal loto önceki çıkan rakamları bulmaya ve araştırmalara 12 rakamla 5 hafta içerisinde 1 haftada 6 tutuyodu
ama gel gelelim o kolonları oynayacak para yok bende daha azla 6 turma amacıyla inceleme ye devam ettim taki 8 rakama düşürüp oynamadığım rakamlara 6 çıkana kadar ki bu benim 3 yılımı aldı devamlı çıkacak rakamlar 5 haftanın birinde çıkıyo ama sizin oynayacak paranız yeterince yok 12 rakamda za değil hani sonunda ne oldu gözümü kapatsam rakamları görmekteydim öyleki bana net uykumda 12 rakam gözümde canlandı çizelge hesaplamalarına sabah baktımda dogruydu ve eşime 12 rakam al bu hafta oyna dedim ne yaparsan yap

sağolsun kırmadı 2 kolon oynamış ve o hafta 1. kolonda 3 rakam 2. kolonda 3 rakam ve bende yeter bre bu ne hyatım sayısal loto oldu deyip bütün3 yıl boyunca yaptığım çalışmalrı çöpe attım ve iş hayatıma çocuğum büyüdü diye geri döndüm

arkadaşlar benimde ikramie maceram bu gözümü kapayınca hala sayılar geçer gözümün önünden geç boşver diyerek bastırmaktayım bulaşınca kurtaramıyom düşüncemi ondan

size başarılar
insan istedikten sonra olmayacak şey yoktur

sevgiyle kaldık

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla