Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2009, 12:16 AM   #3 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Kendime güvenimin çooook daha arttığını,yürüyüşümün daha dik olduğunu söylemeye gerek bile görmüyorum

Normal hayatımda hiç su içmeyen biriydim ve aşırı derecede kahve tüketen biriyim zararlı biliyorum ama çooook seviyorum ne yapayım
Telkinlerimi dinlemeye başladığımın ertesi gününden itibaren günde en az1.5 litre su tüketir oldum......su canavarı oldum galiba
Üstelik bugün beni gerçekten hayrete düşüren bir olay yaşadım.Bundan 3-4 ay önce bir arkadaşıma çok kötü kırılmış ve bana yaptığı şeyi bir türlü kabul edememiştim beni defalarca aramasına rağmen telefonlarını da öfkemden dolayı cevaplamamıştım.Ne olduysa bugün beni aradı ve ben açtım.Beni gece rüyasında gördüğünü ve daha kalkar kalkmaz yüzünü bile yıkamadan beni arama gereği gördüğünü,çok üzgün olduğunu falan uzun uzun anlattı.....Normalde olsaydı onun açıklamalarını asla dinlemez ve yaptığını yüzüne vurur onu asla bağışlamayacağımı da söyler telefonu yüzüne kapardım...Ama ağzımdan çıkanlara ben bile şaşırdım.Üzerinden çok uzun zaman geçtiğini ve artık üzülmemesi gerektiğini olanları unuttuğumu ve onu da affettiğimi söyledim

Bunları söylediğime hala inanamıyorum,telkinler sayesinde artık bende affetmeyi öğreniyorum

Telefonu kapattıktan bir kaç saniye sonra arkadaşımdan mesaj aldım ve bugün onu çok mutlu ettiğimi söyleyip teşekkür ediyordu

Bugün bir kişiyi mutlu ettim darısı yarının başına
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla