Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2009, 03:42 PM   #16 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: telkin konuşma sesleri

Alıntı:
ASIMIRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AYY NE GUZEL BI YER BURASI YA:dd AILE GIBI BISEY OLMUSUNUZ SIZ:dd COK hosuma gıttı sıte gercekten.. ama bu telkınlerde sade muzık var bısey duyamıyorum ben okumak zorunda kalıyo ınsan o zman da etkılı olmuyo ya ...............

BU TELKİNLERDE SADECE MÜZİK Mİ VAR YOKSA BİRİLERİ KONUŞUYOMU???
Merhabalar ASIMIRA,

Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..

Telkinleri duymamız gerekmiyor..Sadece müzik sesini duyman,subliminal tekniği olmasından kaynaklanıyor..

Aşağıdaki linkleri ve rehber bölümümüzü iyice incelemeni öneririz.Aradığınız pekçok sorunun cevabını bulacaksınız..

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Değişimlerinizi payaşırsanız seviniriz..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla