Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2009, 12:25 PM   #308 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Cevap: suzzy'nin günlüğü

sevgili fgceker asıl ben teşekkür ederim...

günlüğümü tekrar severek okuyup geçmişi şöyle bir yaad etmemi sağladığın için....

o resimleri eklediğim zamanki duyguları hatırladım birden....bir tebessüm oldu farkına varmadan dudaklarımda...

sonra birden madalyalarımın ikiye çıktığını görünce bu tebessüm yerini ağzı kulaklarında sırıtan birine bıraktı...

şaka bir yana çok teşekkür ederim güzel sözlerin için..

zaten bomba gibiyim bu gün...

takmışım bileğime misler gibi luvulit'imi...konuşmuşum sevgili arkadaşım dostum ve masterim'le...

özlemlerimizi gidermişiz...üzerinede iki güzel haber almışım izmirde bulunan iki ayrı kişiden...

ben iyi olmayayımda kim olsun...

tek üzüntüm dün kardeşimin doğum gününü unutmuş olmam....

onu da uzun bir telefon konuşmasıyla gönlünü alarak halletmeye çalıştım...

bu arada hala bana sigarayı nasıl bıraktığımı canımın isteyip istemediğini soruyorlar....

bunu sormaları çok normal....gözümüzde dağlar gibi bir sorun haline getirdiğimiz sürece zor bir şey sigarayı bırakmak...

ama aslında hiç zor değil...keşke bunu herkes yaşayarak anlayabilse...

baya birikim yapmaya başladım şaka maka...nefes alırkende zorlanmıyorum...

gülerken de tıkanmıyorum...boğazımdaki gıcıklanmalar da geçti...

cildim hele resmen rengim açılmaya başladı..
ya psikolojik yönü...verdiği mutluluk ve haz...daha ne olsun...

bu çiçekleri kendime hediye ediyorum...egomu biraz şımartayım...oda gerekli arada...

<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla