20-08-2009, 02:30 PM
|
#24 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kuantum düşünce ile değişim. şaşkın Alıntı: hayathan Nickli Üyeden Alıntı
Kuantum un özü: Sevgiden geldiğimizi, sevgiyle yaratıldığımızı, özümüzün sevgi olduğunu untnanak, İsteklerimizi güç kullanmak için değil, ilgili herkesin ve kendimizin yar arına ve sadece sevgiyle, istediğimiz şeyi de severek istemek... | Hayathancım herzaman böyle değilmidir zaten;Herşeyin başı herzaman sevgi değilmidir. İnsan nefret ettiği zaman karamsarlığa düştüğü zaman yada hayatındaki kişiler ve kendi hakkında sevgi içermeyen cümleler kurmaya başladığı zaman bir anda inişe geçivermez mi??şaşkınşaşkınşaşkın Bütün kötülüklerin başı sevgisizlik değilmidir.Oysa kolay olan şey sevmektir çünkü bir şeyi sevmek için öyle ahım şahım nedenlere hiç ihtiyacım olmadı benim insan yeterki görmek istesin... Yazı yazdığımız kalemde bile öyle çok sevilecek taraflar bulabiliriz ki listelemeye kalktığımızda kendimiz bile şaşa kalırız Çünkü seninde dediğin gibi özümüz sevgiyle yoğrulmuştur,İnsanoğlu sevmek,sevilmek için yaratılmıştır,bu yüzden değilmidir ufacık birşeyden nefret edince o ufacık şey büyürde büyür ,büyürde büyürde bizi bir yerelere sığamaz hale getirir. Bu konuya şöyle bir örnek verebilirim;ayağımıza uygun olmayan bir ayakkabıyı ne kadar ısrar edersek edelim kaç zaman giyebiliriz,ısrarımızda devam eder ve işi inada götürürsek ayak anatomimizi bozup ancak kendimize acı veririz.En basitinden ayağımıza uymayan bir ayakkabıyı bile giymek bu kadar eziyet yaşatıyorsa bize yaradılışımızda hiç olmayan olumsuz duyguların ruhumuzda yaratacağı tahribatın sonuçlarını düşünmek bile istemem.O yüzden herkes kolay olanı yapıp sevmeyi,sevileceklerin ne kadar çok olduğunu görmeyi tercih etmeli Biliyorum biliyorum çooook çooookk konuştum gidiyorumm Sevginin etrafını kuşattığı,sevebilen ve bu duyguyu tüm benliğinde hissedebilen bireyler olmamızı temenni ediyorum, İYİKİ VARSINIZ VE İYİKİ BU SİTEDESİNİZ |
| |