Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 02:54 PM   #27 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Dün bütün gece uğraşmama rağmen siteye bir türlü giriş yapamadım sürekli bağlantı bozuk bağlantı bozuk site yöneticilerine haber verin yazısıyla karşılaştım.Karşılaştıkça sinir oldum ve inatla bağlanmaya çalıştım....Ama sonuç elde var sıfır oldu

Peki bundan ne öğrendimşaşkın
Bizden kaynaklanmayan sorunlarda Israrın hiçte iyi birşey olmadığını,tam tersine gereksiz yere olumsuz duygulara yönelmemize yaradığınışaşkınşaşkın
Peki ben bunu bilmiyor mudum
Biliyordum elbette ama herzaman düştüğüm ısrar tuzağına gene düştüm Allahtan bu sefer çabuk aklım başıma geldiKendime güldüm güldüm sonra güzel bir film açıp onu izledim....Peki filmden ne öğrendim Londra Elmas bankasının nasıl soyulabileceğini
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla