Konu
:
Çekim Yasası Hikâyelerimiz...
Tekil Mesaj gösterimi
20-08-2009, 03:33 PM
#
39
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...
Alıntı:
asi akrep
Nickli Üyeden Alıntı
Ben böyle bi saçmalık görmedim dinlemez olaydım hayatımı alt üst etti huzursuzluk,mutsuzluk halbu ki ben ne iyiydim eskiden
Merhaba asi akrep;
Bazen öyle olaylar yaşarız ki artık bundan daha kötüsü başıma gelemez deriz ya da bundan daha mutsuz olamam deriz....
Bugüne kadar yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey varsa oda;bazen dünyanın en kötü şeyi olarak gördüğümüz olayın aslında o an için bizi en hayırlıya götüren olay olduğu yada o an mutsuzluğumdan dolayı yapmak istemediğim eylemleri yapmamakla kendimi çok büyük zararlardan korumuş olduğumdur....
Çözemeyeceğimiz sıkıntılardan kurtulmanın yolu o an için onunla ilgilenmemek başka eylemlerle kendimizi meşgul etmektir.Biz başka eylemlerle meşgul olurken bilinçaltımızdaki olumsuz baskılar kalkar ve ansızın sıkıntımızdan,iç huzursuzluğumuzdan yada önümüzdeki dev alışamaz gördüğümüz problemimizden kurtulmanın yolu bir ışık misali beynimizde oluşuverir
insan hiç mutsuz olmasa mutlu olmanın kıymetini bilemez
Hiç huzursuzluk yaşamasa huzurun değerini bilemez...Biraz ondan biraz bundan....Her duyguyu yaşamalıyız ki Hayatımızın kıymetini bilelim elimizde olanların değerini bilip şükür edebilelim değil mi
Mesela ben dün gece siteye bağlanabilseydim bunun ne büyük bir nimet olduğunun farkına varamayacaktım.Çünkü bu benim için gayet normal birşeydi.Netimi açar istediğim her yere girebilirim diyordum....Ama sükretmem için ne kadar ayrıcalıklı olduğumu anlayabilmek için elimdekinden mahrum edilmem gerekiyormuş.O yüzden tüm kalbimle inanıyorum ki bazen mahrumiyetler bizim gözümüzün açılmasını sağlıyor.Tıpkı elimizdeki bizi mutlu eden şeylerin kıymetini bilebilmemiz için bir mutsuzluk yaşamamız gibi.....
Lütfen sende eline bir kalem ve kağıt alıp sahip olduklarının listesini çıkar...
listen kabardıkça göreceksin ki aslında hiççç ama hiçç mutsuz değilsin,listen kabardıkça fark edeceksin ki ne çok şeye sahipsin....Mutluluğun ve huzurun bir an önce kalbine yerleşmesini diliyorum.Tüm kalbini kaplasın ki bir tek olumsuz düşünceye bile sığınacak yer bırakmasın
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul