Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2009, 03:43 PM   #15 (permalink)
fgceker
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: tadım tuzum kalmadı hiç...

şaşkın
Alıntı:
fk35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsanlar memur olmayı neden bu kadar çok isterler? Teoman cevabı vermiş; yan gelip yatmak.
Açıkçası kişisel gelişim yolunda olanların üye olduğu bu sitede böyle bir şey ancak şaka olarak yazılmış olabilir diye düşünmek istiyorum.
Teoman arkadaşım kendini garantiye almak için memur olmak istiyor mutlaka. Ülkemizde çoğunluk bu yönde düşünüyor. Ne yazık ki.
Size önerim ( haddim olmayarak söylüyorum ) forumdaki yazıları baştan başlayarak tekrar okuyun. Özellikle kuantum düşünce ile ilgili bölümü.

sevgi ve ışıkla...
Sana tüm kalbimle katılıyorum fk35.Yan gelip yatmanın sağladığı tek şey iç huzursuzluk oluyor.İlk zamanlar iyi gibi görünsede zamanla hiç bir iş yapmıyor olmak insanı huzursuzluğa devamında de depresyona götürür.Neden devlet dairelerindeki insanların yüzü hep asıktır.Sürekli aynı işi yaptıkları bir gelişim sağlayamadıkları kendilerini geliştiremedikleri için ruhlarının mutsuz olmasından dolayı.Çünkü yan gelip yatmak insanın doğasına aykırı.İnsan üretmek için ürettiğinden bir şeyler kazanıp kendini geliştirmek için yaratılmıştır.Öyle olmasaydı en çok depresyonla hiç bir şey yapmadığımız dönemlerde karşılaşırmıydık...
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla