21-08-2009, 11:00 PM
|
#10 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: IŞIK HABERCİLERİ Herşeyin bana battığı,hiç birşeyden mutlu olamadığım bir dönemdeyken sürekli birşeyler olmalı,öyle bir şey karşıma çıkmalı ki ,hayatın anlamı var ,çaba göstermeye değer diyebilmeliyim diye dolanıp duruyordum evin içinde....İstediğim sadece küçücük bir işaretti...sonra içimden bir ses televizyonu açmamı söyledi,sıkıntılı sıkıntılı kumandaya uzandım ve kanaları gezmeye başladım ama nedense hiç biri çekmiyordu...sonra hah dedim görüntü geldi.Bir baktım görüntüde manken ve oyuncu janset'in konuk olduğu bir program,janset konuşuyordu ve yüzünde öyle güzel,huzurlu bir ifade vardı ki adeta onu dinlemeye çekildim.Televizyonun sesini açtım ve koltuğuma yerleşip dinlemeye başladım. Tesadüfler sonucunda hayatına giren bir kitabın bütün yaşam şeklini nasıl değiştirdiğini anlatıyordu.Tam ihtiyacım olan şeyi anlatıyordu O büyük bir heyecan ve samimiyetle yaşadıklarını anlatıyordu,ağzından kelimeler döküldükçe ben daha bir huzur buluyordum sanki....duyduklarıma inanamadım,inanamadıkça daha bir dikkat kesildim....Hemen ogün çıkıp Bahsettiği kitabı''Işık Habercileri'' almaya gittim ve gerçektende o günden sonra hayatımda hiç eskisi kadar umutsuz ve mutsuz bir dönem yaşamadım.evet üzüntülerim hüzünlerim oldu...Kırdım ve bende kırıldım ama her seferinde bunlarla nasıl başa çıkabileceğimi bildim ve asla o gün olduğu kadar dibe vurmadım..... Kitabın içinde yer alan melek postası ve çöp torbası adeta kurtarıcılarım oldu...kitabı okuduğumda ilk yazdığım ve melek postasına gönderdiğim mektubumun içeriği bugün gibi aklımda çünkü oraya ne yazdıysam hepsi eksiksiz oldu Ama siz siz olun acil işlerinizde zamanı mutlaka yazın;Çünkü melekler bazen gerçekten çok şakacı olabiliyorlar ve zaman belirtmezseniz sizin için çok çabuk olması gereken bir işi epey zaman sonra yapabiliyorlar ....Öğretici olduğu kadar da eğlendirici bir kitap...kendimize ve ciddiye aldığımız olaylara bir kez bir kez daha bakmamızı ve kendimize gülmemizi sağlıyor Kitabın içinde yer alan meditasyonlarda gerçekten uygulaması kolay ve etkilerini bire bir görüp şaşkınlığa düşmenizi sağlayacak kadar harika teknikler |
| |