26-08-2009, 12:01 AM
|
#5 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tesadüf işte... Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. Vakit Yaratabildiğiniz Sürece Forumumuzda Yer Alan Bilgileri Okuyun. Paylaşımlar Oldukça Güzel. Forumumuzun Kuruluş Amacı Öncelikle Telkinlerdir. Uygun Görüldüğü Sırada Dinlemeniz Tavsiye Edilir. Bazan Dalgalanmalar Bazan Mide Bulantıları vs Yaşayacaksınız, eee Değişim Bu Çok Kolay Değil, Ama Unutmayın Yemek Yerken Bile Ağzımızdaki Yudumu, Yutabilmek İçin, Çiğnemek Zorundayız.
Savaşçının Yoluna Hoş Geldiniz. Kolay Bir Yol Değil, Ancak Sonucuna Değer...
Akabinde Herkese Şiddetle Önerdiğim Gibi Sizinde İzlemenizi İstediğim Bir Belgesel Var. Büyük İhtimal İzlemişsinizdir Yada izlemediysenizde Duymuşsunuzdur. Adı "Ne Biliyoruz Ki?" hatta ikincisi de mevcut. "Down The Rabbit Hole." Tavşan Deliği. İsterseniz Linkleri, (bloğumdan) Ne Biliyoruz Ki? ve 2. seri olan Tavşan Deliği - Paylaşım Güzeldir. - Blogcu Ne Biliyoruz Ki? ve 2. seri olan Tavşan Deliği - Paylaşım Güzeldir. - Blogcu
Değişime Hoşgeldiniz. Tesadüf Diye Bir Şey Yoktur, Sadece Seçimlerin Getirdikleri Vardır, Değişim İstediniz, Ve Buradasınız. Vaktiniz Varsa Bol Bol Kitap Okuyun. Hatta Kitaplar Bölümümüz --> Kitaplar - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri
Bir Çok Kitap ve Deneyim Mevcut.
Hepimiz Elimizden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışacağız. Şimdilik Hoşçakalın.
Sağlıcakla ve Işıkla...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |