Cevap: Brain Wawe Classic Music (Beyin Dalgalarıyla Klasik Müzik 4Cd-alpha-beta-tehet Açıkçası ben naturayı kullanıyorum ama aşağu yukarı aynı işi yapıyorlar sanırım. Ders çalışırken tetha soru çözerken ise alfa dalagalarını kullanıyorum ve faydasını gördüğümü söyleyebilirim. tehta dalgasında ders çalışırken zihnim sanki uykulu bir halde gibi ama daha sonra tekrar yaptığımda birçoğunu öğrendiğimi görüyorum. alfa dalgasında ise sorunun yanıtın bulurken fazla zorlanmıyorum hani geometride görmek vardır ya aynı öyle oluyor. Yalnız tethe dalgaları ile arkdaşlara uyarı yapmak isitoyrum, daha önce çok kuruntulu bir insandım hani neredeyse bazen paranoya noktasına ulaşıyordum, kendi kendime olumlu düşünerek bunu aşmıştım uzun zamandırda hiç böle bir sorun yaşamdım, ama tetha dalagalrını yoğun olarak dinlediğimde kuruntularımın büyük oranda arttığını hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor geçrketen hem de çok, bu sefer şu ikilemde kalıyorum olan birşeyi mi hissediyoryum yoksa kuruntu mu yapıyorum zaten bu soruya kesin olarak cevap bulamamak insanı çok yoruyor... |