Cevap: Günlük adayı Kaç gündür yazacağım ama yazasım yoktu. Yine de bir şeyler karalama ihtiyacındayım. Bir kaç gündür dengesiz ruh halindeyim. Bugün ilk defa eve kapandım belki bir markete giderim.
Perşembe günü işe giderken sabah kazandığım parayla zorunlu ödemelerimin hesabını yaptım. Moralim bozuldu. Giderlerim gelirimden çoktu ki mutfak masrafım hariç. O gün iş ilanlarına baktım ek iş olarfak ne yapabilirim diye.. Açıkçası bulamadım. En uygun olanı servis hostesliği diyebilirim o da 250-300 lira maaş,mecbur kalırsam yapacağım diye düşündüm. Ertesi güne moral bozukluğum kalmadı. Genel olarak olumlu insanımdır. Bir şekilde para gelir bana diye düşündüm belki de sadece avunmaydı. Bugüne kadar moralim iyiydi. Dün de birikmiş paramı çektim lazım diye.
Duygusal olarak çabuk etkileniyorum insanlardan. Dünden beri iyice hassalaştım,içime kapandım. 2 gündür diyeti boşverip yemeye başladım. Duygusal boşluk içinde olduğumun farkındayım. Telkinleri bir aydır dinliyorum ama dikkate değer bir değişiklik yok.
Sanırım dualara ihtiyacım var yine..
Enerjim düşük derken aklıma bioritim geldi. Baktım fiziksel olarak vahim durumdaymışım ki kesinlikle doğru. Bir ara bu konuyu açacağım,biraz daha araştırıp.
Can sıkıcı bir günlük yazısı işte :) |