Cevap: Telkinleri Duyamiyorum telkinleri duyabiliyorum fakat tam olarak ne dediğini anlayamıyorum... arkada biri konuşuyor ama ne dediği anlaşılmıyor... ne dediğini nereden bileceğim bilmiyorum... sesleri ve müziği ayrıştırmak istedim fakat böyle bir program bulamadım...sizin önerebileceğiniz bi program varmı...birde merak ettiğim arkada telkinleri okurken müziğin ritmine göremi okunuyor yani dikkat ettimde sanki öyle oluyor...müzik artınca ses yükseliyor müzik kısılınca arkadaki seste alçalıyor...ya da bana öyle gelmiştir... eğer ritimli okunuyorsa , ritimli okumak yerine düz okunsa ya da ritimsiz okunuyorsa ritimli okunsa ne olur ? ______ben 2 gündür ego telkininin new age ve klasik müzik versiyonlarını dinliyorum yavaş yavaş suçlulukta dinlemeye başladım... lise son sınıf öğrencisiyim...ders çalışırken felan açıyorum müzik güzel güzel çalarken bende testleri çözüyorum gayet zevkli oluyor...önceden mozart , chopın felan açıyordum... şimdi telkinlisini dinliyorum sayenizde... inş bi yararı olur... ben açıkçası önceden böle şeylere pek inanmıyordum , bu secret olayına felan sonra subliminal message hakkında biraz araştırma yapınca özellikle büyük firmalar ve bazı çizgi filmlerde ve filmlerde bunların kullanıldığını görünce ve insan beyninin sınırsız gücünün olabileceğini düşününce gayet mantıklı geldi bana... onun dışında bana bu konularla ilgili önerebileceğiniz bi kitap var mı? şimdiden teşekkürler... |