Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 02:11 PM   #40 (permalink)
Resureksiyon
Teğmen

Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Resureksiyon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği*

Alıntı:
meninje Nickli Üyeden Alıntı
Birlikte göl kıyısına meditasyona gidemedik keşke NLP kursuna gidebilseydik :) Ama benim açımdan çok zor resuleksiyon. Ama kim bilir belki bir gün küçük ankara buluşması yaparızda deneyimlerini esirgemezsin ;)

Ben de gidebileceğine eminim canım. Bu kadar istemeyi rabbim geri çevirmeyecektir
Bir gün birlikte gidebiliriz ablacım hala umudum var benim :) sizin için neyi ifade eder bilmem ama hayatta imkansız denilen şeylerden imkanlar çıkarma sanatında var olmak isteyenlerdenim, şuan beş kuruşum olmasada ayın 23'ünde başlayacak NLP kursuna öylesine gitmek istiyorum ki önümüzde ki 5 yıl içindeki yaşam şeklim belirlenecek beynimin işlevlerini öğrendikçe... Yıllarca önüme çıkan ulaşmak istediğim şeylerde paraydı kıldı tüydü engeller çıktı ve vazgeçmiştim ama artık yağma yok , engel mi çıktı? vakit var hala neden olmasıncıyım... Hm olmadı mı? Canımız sağolsun demek hayırlısı buydu... dedim ya Evrenin ve kendimin en yüksek hayrı için bu kursa gitmeyi istiyorum istiyorum istiyorum... Orada ders verecek hocamızla ve arkadaşlarla aynı frekansta olmalıyım ki aralarında olmalıyım tabi.... Acaba bunca engelin çıkmasında ilerde ele geçecek bilginin kıymetini bilmek söz konusu mu diye de düşünmüyor değilim hani...

Sevgilerimle

umudum var umudum var umudum var...