10-09-2009, 11:17 AM
|
#868 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: disik82 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar,uzun süredir nadiren uğruyor pek bir şey yazmıyorum.Bilenler bilir karamsar dünyamı maalesef hala değişmedim.çalışmalarıda düzenli olmasa da yaptım.dileğim olmadı hatta bekldiğimin tam tersi oldu ama olsun hayat diyorum. Ben o kadar karamsarlığıma rağmen bu ho'op olayına inanıyorum ama keşke kendimi bırakmasam ve hep yapsam. | Merhaba disik82, Umudunu koruman iyidir. Bazı konulardaki arınmamız daha uzun zaman alabilir. En çok zorlandığımız konular değil midir en çok sınırları, engelleyici inançları içeren. Ho'oponopono, her şeyden, her sınırdan ve her beklentiden arındığında mucizelerini gösterir. Bu nedenle dilek ya da beklentiye değil sadece arınmaya odaklandığında ve sıfıra ulaştığında bizim beklentilerimizden ya da dileyebildiğimizden de alası ilahi olandan gelir. Ben de buna inanıyorum ve arınmaya devam ediyorum. Sana da naçizane devam etmeni öneriyorum. Sevgiler...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |