Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 02:14 PM   #253 (permalink)
falcon19_07
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
falcon19_07 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Genel Kullanım Rehberi

merhaba bende aranıza dün katıldım ve burda olmakdan çok memnunum. fakat bi sıkıntım var siteyi baya bi inceledim ama soruma cevap bulamadım bana yardımcı olacak biri varmı? ben tevsiye edildiği gibi ilk önce ego güven güçlendirici ve suçluluk mp3 lerini indirdim fakat ego klasik müziğini 3 faklı linkden indirebileceğim gösterilmiş. ilk linkden indirdiğimde mp3, 7 dk. alternatif linkden indirdiğim mp3 ise 10 dk. bu durumda telkin hangi mp3 de tam olarak verilmiş olabilir. ya 7 dk.lık mp3 de telkin yarıda kesiliyor. yada 10 dk.lık mp3 de telkin birdefa veriliyor ve tekarara geçiyor fakat tekrar yarım kalıyor. buna alternafit olarak ego nun ney versiyonunu indridim bu kez de mp3, 2.48 dk. telkin metnini anasayfada okumuştum ve bu süre bu telkini okumak için bana kısa geldi acaba ney versiyonunu hiç mi dinlemeyim. suçluluk mp3 de de aynı sıkıntıları yaşıyorum hangi versiyonda hamgi mp3 ü dinleyeceğimi şaşırmış durumdayım.
falcon19_07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla