Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 04:05 PM   #870 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba disik82,

Umudunu koruman iyidir. Bazı konulardaki arınmamız daha uzun zaman alabilir. En çok zorlandığımız konular değil midir en çok sınırları, engelleyici inançları içeren. Ho'oponopono, her şeyden, her sınırdan ve her beklentiden arındığında mucizelerini gösterir. Bu nedenle dilek ya da beklentiye değil sadece arınmaya odaklandığında ve sıfıra ulaştığında bizim beklentilerimizden ya da dileyebildiğimizden de alası ilahi olandan gelir. Ben de buna inanıyorum ve arınmaya devam ediyorum. Sana da naçizane devam etmeni öneriyorum. Sevgiler...
Merhaba İsmira,
Bende geri dönüp baktığımda içsel yolculuğumda çok yol katettiğimi söyleyebilirim. Safiyane anlarımda coşkuyla istediğim herşey olmuştur. Doğru söylüyorsun arınmak gerekiyor. Fakat bazı konulardaki önyargılarımı tam yıktığımı sandığım anda hepsinin orda duruyor olduğunu görüyorum. Elbette çok sivri uçları törpülenmiş.Daha kabullenebilir olmuşum.En azından hırslanıp ruhuma zarar vermiyorum artık ama içimdeki o umutsuzluk yinede kökünü söküp atmama izin vermiyor.Bazen kendimi birşey istemeye yorgun hissediyorum.Çünkü,hep deneyip bir konuda hep başarısız olmak beni yordu.Hala yinede bir arayışım var ki burada sizlere içimi dökmüşüm.
sevgilerle...
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla