10-09-2009, 08:23 PM
|
#309 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: suzzy'nin günlüğü iki günde hayatım değişti!!!! günlüğümün başını okuyan arkadaşlar yada eski dostlarım bilirler... ilk çalıştığım merkezin satışı söz konusuydu ...ama bir türlü satılamadığı için bende oranın zaten kapanacağını düşünüp gene izmirin büyük merkezlerinden birinde işe başlamıştım... ilk başlarda her şey harikaydı...fakat şu son günlerde kriz çalıştığım yeri ve tabii bizi de etkiledi... ama bunun geçici bir süreç olduğunu bilerek moral bozmadan çalışmaya devam ediyordum güzel güzel...iki gün önce 10 yıl birlikte o eski merkezde çalışan arkadaşımla görüştüm.... o dönemler merkezimizi satın almayı düşünen bir plastik cerrah vardı hani şu başında halesi eksik dediğim dr. bey... gerçekten başında halesi eksik...bu gün onunla görüştük...günümüz için oldukça iyi denebilecek şartlarda %80-90 anlaştık gibi... sadece muhassebecisine danışması gereken bir şeyler var... vee klinik tarzında yenilenecek olan merkezin muayenehane bölümünden dr.bey,merkez bölümünde ben sorumlu olucam... sağolsun bu merkezin ilk yönetim kurulu başkanı olan dr. bey benimle ilgili gene harika bir referans vermiş... şu an şoklardayım...önümüzdeki hafta artık tam kararlaştırılca...çok ama çok mutluyum... ben bu şekilde olayları hızlı bir şekilde yaşarken bana sonsuz destekte bulunan benden güzel enerjilerini esirgemiyen canım arkadaşlarım shamanic'im ve meleğim redflowers'ime sonsuz teşekkür ediyorum... iki günde hayatım değişti!!! çünkü yuvaya dönüyorum.... sevgiler...
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |