Konu
:
merhaba ben yeni üyeyim bir sorum var
Tekil Mesaj gösterimi
11-09-2009, 01:42 AM
#
2
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: merhaba ben yeni üyeyim bir sorum var
Öncelikle aramıza hoş geldin diar
Telkinlerin nasıl dinleneceğiyle ilgili ayrıntıyı bilgiyi forum sayfamızda yer alan Telkinleri nasıl dinlemeliyiz konulu başlıklardan ayrıntısıyla öğrene bilirsin.
Ben sana kısaca şöyle anlatabilirim;
Telkin metinleri bizim duyamayacağımız frekanslarla kayıt ediliyor yani bir nevi müziğin arkasında gizliler diyebiliriz
(
telkinleri neden duyamıyorum başlığının altında ayrıntılı bilgi bulabilirsin)
Telkinler bilinç altımız tarafından algılanıyorlar.İstersen müzikleri dinlerken telkin metinlerini okuyabilirsin ama buna gerek yok.Sadece telkinleri dinlemen yeterli olacaktır.Hatta çoğu forumda metinlerin içeriğini bilmeden daha etkili olabileceğine dair yorumlar okudum.
Farklı müzik türlerine gelince onlardanda istediğin bir türü seçebilirsin.Birden fazla tür olmasının sebebi herkesin dinlemekten zevk almasını sağlayabilmek,yani çeşitlilik olması...
Telkinleri dinlerken önerilen dinleme yöntemi bir ego güçlendirici ardındanda suçluluk duygularını dinlemen yani bir birinin peşi sıra.Bunu dinleme listene 2 ego 2 suçluluk olarakta koyabilirsin.bu tamamen senin tercihine kalmış.
Telkinlerin istediğin versiyonlarını listene koyabilirsin.bunda herhangi bir sınırlama yok.
Telkinleri dinleme süresine gelince suçluluk duygusu telkinini en az 2 hafta süreyle dinlemek tavsiye ediliyor.2 hafta sonra onu listenden çıkartıp başka bir telkin ekleye bilirsin ve ara ara suçluluk telkinini listene tekrar ekleyebilirsin...
Genel olarak bu şekilde dinleme yapabilirsin ama forum sayfalarındaki açıklamaları okumanda daha büyük fayda var.Bu sayfalardan telkinlerin etkileri hakkındada bilgi sahibi olabilirsin.
umarım yardımcı olabilmişimdir
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul