Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2009, 01:39 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Olayları tersine çevirebilmeK;)

beynimize gönderdiğimiz sinyaller başarı ve başarısızlık kelimelerini düşündüm de kafamda bi ışık yandı. Olumlu düşünceyle her zorluğu yenebiliriz demişsin ya bizim bu sene çok zor bi dersimiz vardı uluslararası güncel sorunlar diye okulu bitirmemi bu dersten geçmeye bağlamıştım. Hoca inanılmaz zorluyordu. Her hafta bir kitap okutturup(kitaplarda kalın kalın ve hiçbirimiz bi şey anlamıyoruz) derste tartışıyoruz adam tartışmalara katılanların etkinlik derecesine göre süper lig amatör filan diye gruplandırıyodu. 4+1 kitap okuduk ayrıca bir sürüde makale üzerinde tartışmıştık. Tabi sınavda hepsinden sorumluyduk. Ve bizim başka derslerimizde var tez hazırlıyoruz bilmem ne ayrıca başka bi derste sunum hazırlıyoduk. Vizede sadece makaleler vardı. Kitapları okumaya başlamamıştık. Nasıl desem sana hocanın notu o kadar kıt ki daha önce AB kurum ve politikaları dersine girmişti çok çalışmıştım 30 almıştım öyle diyim herkesin öyle aslında onuda anlatabilirdim bak bu çok uzun oldu şimdi neyse başladık bi kere :)) yaa vize sınavından çıktık herkesin sınavı süper geçmiş ben ezik ezik duruyorum bizde ders geçme notu 60 onun için en az 60 almak istiyodumki finalde de 60 alırsam kurtulurum diye ama 45 puanlık soru yapamadım o kadar berbat bi sınavdı millet sayfalarca kağıt verdi bende aval aval baktım. Sınavdan sonraki hafta okula gittim ders vardı işte bu hocanın. Meğersem 2 kişi gelmişiz. Hocada dediki sınavlarınızı okudum dedi. 2 kişisiniz isterseniz gelin beraber bakalım dedi. Ben nasıl utanıyorum. Hocam benim kağıdım berbat bakmasak filan diyorum. Yanımdaki arkadaşta süper yazmış kendinden emin filan. Bi gittik adam bana 60 vermiş :S şoka girdim çocuk bütün soruları yapmış 50 almış sonra çok üzüldüm arkadaşıma tabi çünkü dersteki katılımlara göre puan eklemiş sanırım ama kendime de inanılmaz sevindim yani 60 mükemmel bi not o hoca için ve de o kadar almam imkansızken. Sonra finale geldik canikom. Yani hangi kitaba baksam şaşırdım zaten bir şey anlamıyorum ama geçmem lazım bu dersleri diyorum 115 puanlık soru sorcaktı hoca hepsini yapıyım yüksek not alıyım filan diyorum dersi o kadar dinledim filan diye yaa sınava girdik allahım sorular berbat adımı yazıp çıkmayı düşündüm o kadar zor. Sonra dedimki dur bi şeyler yazıyım boş kağıt vermiyim hocaya yine 45 puanlık yer yapmadım yani toplam 70 puanlık yer yazdım aklıma gelen her şeyi yazdım. Ama 60 alamam mümkünatı yok kaldım büte filan diyorum. Sınav bi okundu ben 70 almışım şoklardayım. Öylece geçtim allahım diyorum bu adam beni hep şaşırtıyo. Ne anılardı yaa o kadar çalıştıktan sonra uğradığım hayal kırıklığının üstüne mükemmel iki sevinç yaşadım. Aslında başarılarımda arkadaşlarımın da payı olduğunu düşünüyorum. Çünkü her sınavım o kadar kötü geçiyorduki bi çoğunda adımı yazıp çıkma isteğim oluyordu hep hocaya ayıp olmasın diye yazmaya başlıyordum. Ama hiçbir arkadaşım sınavımın kötü geçtiğine inanmıyo sen şu notu alıcaksın bu notu alıcaksın diyolar. ben zırıl zırıl ağlıyorum çok kötü diyorum onlar böyle moral veriyolar bana sonra bi bakmışım gerçekten iyi bi not almışım enteresan yani