Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 06:25 PM   #76 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

canım benim ..

rüyaların seni arındırmaya çalışıyor... şimdiye kadar bastırdıkların içinden çıkıp kendini gösterip
senin şifalandırmalarınla senin için görevin yapıp akıp gidecek yaşamından..

elbiseni niye giymek nasip olmadı şimdi anlaşıldı..

bir yakışıklı için niyet edilerek alınmış.. elbette ilk kez onun görmesi gayet iyi olmuş bu durumda..

kızının sana eşlik edememiş olmasına lütfen üzülme.. oda kendi hayallerinin peşinden koşmakta şimdi..
senin gibi güzel ve bilinçli anne sevmenin yeri geldiğinde özgür bırakmak olduğunun nasıl olsa farkında..

oğluşunla ne güzel anılarınız olmuş.. sevgilerimizi ilet bizimde..

bu arada hastane kontrollerini ihmal etmediğine sevindim canım...
sonuçlarını bizede haber ver de gönlümüz rahatlasın..

bir mayıs için dediklerine katılmaktan başka yapacak bir şey yok..
dilerim bizde bir gün avrupalılar hatta amerikalılar gibi bayram olarak bu günü kutlamanın bilincinde olan bir toplum oluruz..

sevgiler..