Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2009, 07:05 PM   #5 (permalink)
fatma27
Teğmen

Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatma27 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Olayları tersine çevirebilmeK;)

Oldukça iyi hissettiğim bir günün daha sonunda herkese merhabalar.
Tüm gün dışardaydım ufak tefek problemlerin dışında bugün kendimi iyi hissediyordum.Aslında oldukça yetenekli ve bilgili bi insanım.Örneğin gitar calarım,baglama calarım,karitatürler cizerim,iyi sarkı söylerim.Yani sıradan bi insan değilim.Ne olduda ben bu hastalığı yaşamaya başladım bilmiyorum.
Bugün kendimi oyalayacak etkinlikler buldum kendime.Uzun zamandır cok fazla kitap okuyamıyordum Yeni kitaplar aldım.Bu aralar internet üzerinden NLP tekniklerini araştırıyorum.Sebebiyse kişisel gelişim ve hani beynimi meşgul edecek uğraşılar bulmak.Şu kanıdayım ne kadar çok okursam öğrenirsem gelişirsem yersiz düşüncelere ayıracak vaktimde okadar az kalacak.Beynimi başka konulara yoğunlaştırmaya calısıcam.Sosyal fobi,takıntılar,kompleksler,geçmişten gelen yersiz düşünceler out,başarı ve hissederek yaşama arzusu in;)
Her neyse umarım bu anlamda verdiğim cabadan sıkılmam yorulmam.Hayata dair attığım her adımı daha net daha kararlı atarım.Beni zayıf düşürmeyecek koşullarla karşılaşmayı umuyorum yada kendimde her kosulda bu gücü bulmayı....Sizler içinde dileğim aynıdır..
Görüşmek üzere...
fatma27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla