14-09-2009, 01:24 AM
|
#7 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HAYATININ MUTLULUK PROFESÖRÜ OL Düşünüyorum öyleyse yaparım Çiğnediğiniz olumsuzluk sakızlarını tükürün Uygulama—1- Ne yapacağımı şaşırdım kaldım
- Konuşmak benim için hep işkence olmuştur
- Kendimi bir türlü toparlayamıyorum
- Keşke dolarla para kazansaydım
- Ben asla kazanamam,kaybetmeye mahkumum.
- Elimde değil,ben böyleyim işte!
- Ne kadar planlarsam planlayayım,işlerim yolunda gitmiyor
- Zamanım yetmiyor
- Keşke daha uzun,daha zayıf,daha şişman ya da daha kısa olsaydım.
- Hiçbir zaman evden zamanında çıkamıyorum.
- Toplum o kadar değişti ki,hiç kimseye güvenemiyorsun.
- Bu işi tamamlayabileceğimi sanmıyorum.
- Hiçbir işim doğru gitmiyor.
- Hiçbir konuda iyi olamıyorum.
- Bunu başarmak imkansız.
- Bu bana uymaz.
- Bunun altından hiç kimse kalkamaz.
- Çaresizliğimi ifade edecek kelime bile bulamıyorum.
Bunlar gibi zihninizde sürekli çiğnediğiniz olumsuz inançlarınızı belirleyin. Bu inancınıza air bir resim görün. Olumsuz inancınızı temsil eden,bir görüntüyü zihninizde canlandırın. Bu resme dışarıdan yani sanki televizyon ekranında seyrediyormuş gibi bakın. Resmi zayıflatın. Resmin renklerini soldurun. Çizgileri belirsizleştirin. Resmi silin: Bu resmin git gide bulanıklaştığını,sizden hızla uzaklaştığını ve sislerin arasında kaybolup gittiğini hayal edin. İstediğiniz inancın resmini yaratın: Sahip olmak istediğiniz özelliğe yönelik zihninizde bir resim yaratın. Bu resme de dışarıdan,yani televizyon ekranından seyrediyormuş gibi bakın. Resmi canlandırın: Olumlu resminize hareket katın. Renkleri parlaklaştırın. Netleştirin. Cıvıl cıvıl,hayat dolu bir anlam katın. Sanki elinizi uzatsanız dokunacakmışsınız gibi gittikçe size yaklaşsın. Bütünleşin: Resmin içine girin ve onunla bütünleşin. Yepyeni bir siz olduğunuzu hissedin. Resim sizin,siz de onun bir parçası olana kadar bu çalışmayı tekrar edin. |
| |