Cevap: MUCİZE İÇİMİZDE SAKLIDIR Kırarak ,üzerek,inciterek birbirinizi kaybetme çabası içine gireceğinize ve sonunda da kaybedip üzüleceğinize,birbirinizin değerini bilin,sahip olduğunuz şeyin güzelliğinin farkına varıp kaybettikten sonra üzülmek yerine kaybetmemek için çaba gösterin.Çünkü sizler de ben de çok iyi biliyoruz ki,güzel şeyler her zaman yakalanmıyor.Yakalandığındaysa iki kez yaşanmıyor.Keşke yaşansa,yaşanabilseydi,ama yaşanmıyor,yaşanamıyor ne yazık ki. Bu sefer insan olmanın keyfini çıkarmak istiyorum! ''Biliyorum,'' diyordu. ''Biliyorum,insana her zaman bir ikinci şans verilmiyor,ama bu kez hazırım işte.Neye mi?İçimdeki sevgi selini seninle paylaşmaya tabii ki. Çünkü 'keşke'lerle başlayıp ardından da 'Özledim seni,hem de pek çok,kim bilir bir daha nerde,ne zaman karşılaşırız seninle,'demek istemiyorum bu kez. Çünkü bu sefer insan olmanın keyfini çıkarmak istiyorum.Hem de dolu dolu...İnsan denen varlığın sevgisiyle yüce olduğunu biliyor ve korkmadan haykırıyorum işte:Seni seviyorum.'' |