Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2009, 06:19 AM   #7 (permalink)
renkli61
Üsteğmen

renkli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 483
229 Mesajinıza toplam 948 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
renkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura about
Standart Cevap: YAŞAM CESURLARI SEVER

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KENDİNİZE SAYGI DUYUYOR MUSUNUZ?

İnsan düşündüğünü olur. Şu anda içinde bulunduğunuz koşullara göre değil,olmak istediğiniz kişi gibi davranın. Perihan alçakgönüllü bir Kleopatra.

O kocasıyla evliken bir hiç olduğuna inanıyor ve öyle davranıyordu. Kleopatra olduğuna inandığında ise,önemli ve değerli birymiş gibi davrandı...Ve oldu.

Başkalarından,kendimize gösterdiğimiz kadar saygı görürüz.

Kendinize inanırsanıziyeteneklerinize güvenir ve çaba gösterirseniz sizi hiçbir şey durduramaz.

Kendinizi değerli ve yeterli bir insan olarak hissedin.
O zaman yeterli ve değerli olduğunuzu da keşfedeceksiniz.

Özgüven,kendimizi nasıl gördüğümüzle ilgilidir.

Ne olmadığımıza değil ne olduğumuza yoğunlaşmakla ilgili. Hepimizin hem olumlu hem olumsuz özellikleri var. özgüvenimizi geliştirmek için olumlu özelliklerimize yoğunlaşmaya,olumsuz özelliklerimizi değiştirme azmine ihtiyacımız var.

Haydi ruhunuzda bahar temizliği yapın.
EVETT BAHAR TEMİZLİĞİ YAPTIM KENDİME.GEÇMİŞİ SİLDİM.ARTIK SADECE GELECEK GÜNLER VAR...YENİ DOĞAN GÜNLE BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ DAHA MUTLU DAHA KARARLI BİR BEN DOĞUYOR...BUGÜN HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI...MUTLULUKLAR BANA:):)

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)

renkli61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla