14-09-2009, 11:48 AM
|
#290 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tüm arkadaşlar hoş ve sefa geldiler aslında herkese tek tek yanıt veririm ama şu an ankarada kontrollerim için bulunmaktayım ehh mübarek ramazanda toplu iftar oluyorsa bende toplu cevap yazıyorum umarım hoş kasrşılarsınız dönüşte görüşmek üzere mmauww Alıntı: librarian Nickli Üyeden Alıntı
Ben de aranızdayım... | Alıntı: blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı
hosgeldin mutlu paylasimlar | Alıntı: pasttense Nickli Üyeden Alıntı
merhaba pisicik , kedi seven biri olarak ilk bi pisicikle karşılaşma çok hoş | Alıntı: canel Nickli Üyeden Alıntı
herkese selam
ben bugun tekrar uye olmak zorunda kaldım neden ki. üyeliğim silinmiş mi yoksa yedeklemedemi bir problem var yine arkadaşlar. | Alıntı: pembe mutluluk Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba.siteyi tesadüfen keşfettim.iyikide bulmuşum.değişmek isteyen,kişisel gelişim sürecine giren herkese tavsiye edeceğim.bu arada kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hergün olumlamalar yapıyorum.buradan indirdiğim telkin cd leri dinliyorum.allahın izniyle bütün olumlu enerjimi hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirmek için seçiyorum.
aynı noktaya bakan kişilerle birlikte olmak beni mutlu etti.artık her gün burdayım.hepinizi çok seviyorum. | Alıntı: pembe mutluluk Nickli Üyeden Alıntı
canel ne tesadüf ben de yeniden üyelik almak zorunda kaldım.şifremi girerken bi sorun çıktı kabul etmedi.pamukkale20 daha önceki nicimdi. | Alıntı: kirazz Nickli Üyeden Alıntı
çok hoşbulduk=) siteniz gerçekten çok güzel hep böyle devam etmesi dileğiyle.. | Alıntı: ALMULA_34 Nickli Üyeden Alıntı
sitenize yeni üye oldum..ama neşeli halniz gözümden kaçmadı...bolşans minik kedi:) | Alıntı: dilek1980 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar herkese....
Bu sabah gözümü açtığımda nasıl oldu bilemiyorum bu siteyi keşfettim.içime bi huzur doldu dıyebılırım.zor zamanlar geçiriyorum.Ama hepsini aşıcam sanırım isteklerimizi çok takıntı haline gtirmeden akışına bırakmalıyız.ve ben bu akış süresi içinde kendi kendimin farkına varmak ,bir uyanış içerisine girmek istiyorum...
doğru bir başlangıçtayım ,mutluyum. | Alıntı: penyez Nickli Üyeden Alıntı
merhaba herkese...sevgiyle kalınnn | Alıntı: rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı
hepiniz hoşgeldiniz | Alıntı: Elif Bora Nickli Üyeden Alıntı
Herkese MERHABA....:) :) :) | Alıntı: perdavin Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar | Alıntı: Atakan06 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba :))) Gülen yüzünüz hiç solmasın :)) | Alıntı: cobank Nickli Üyeden Alıntı
mraba..ben 27 yaşında erken menpoza girdim ne yapılabilir ...bu şekilde iyileşen var mı..bir sorayım dedim | Alıntı: egulaydan Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
yeni üye ben:)
"oooo olağanüstü bişey buuuu" filan demedim, hiç şaşırmadım... çünkü bilinci ve bilinç altını disiplin altına almak ve telkin herşeyin özü; son derece doğal, doğru ve güzel yöntemler bunlar. Biraz geç keşfedildi o kadar. Epey emek var sitede, ellerinize yüreğinize sağlık.
Müzikleri indirmek zorluyor sadece, ama azimliyim, belki bir hayırsever de müzik dosyalarını yollar ya da elimin altına itiverir belki? Arayıp buluyorum ama html çıkıyor:P
sevgi ve şükranla
Gülay |
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |