Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2009, 11:53 AM   #206 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

evet bilen bilmeyen duysun duymadık demeyin bak sonra tırmalarım yaklaşık 10 gündür yoktum haaa ne çok geziyorsun diyorsunuz ama bu kez kontrollerim iiçin ankara GATA daydım hadi biraz meraklanın ne kontrolü bu diye kısa hatıurlatma olarak 2 yıl önce kanser oldum ben sonra kanseri tırmaladım şimdi tetkiklerim için ankaradayım korkmayın durun daha çok yazaarım ben sonuçlarım gayte iyi çıktı k niz bir kez daha tırmaladı kanseri yani endişe edecek bişi yok hem ben 9 canlıyım değilmi çarşamba ibibikler öter ötmez sitedeyim bekleyin özleyin beni sevgilerimle