Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 09:55 PM   #7 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

merhabalar hfz cim..

inişli çıkışlı da olda güzel gelişmelerin ağırlıkta..

bu değişim yolculuğunda yaşadıklarını bizlerle paylaşmak için
açtığın günlüğünden dolayı tebrik ederim seni.. super

dalgalanmalarımızın olduğu bu dönemlerse telkinleri hafifte olsa azaltabilir kendimizi rahat bırakabiliriz
ama bu lütfen çok uzun sürmesin..
belirlediğimiz hedeflere doğru yürürken karşımıza bilinçaltımızın sunduğu engeller çıksada
onlara karşı zafer kazanmamız şart..

seni bu konuda gayet azimli olarak görüyorum ve
kısa süre içerisinde başarılı haberlerini kutlayacağımızı düşünüyorum...

bu arada kabak çiçeği dolmasını çok severim.. ne kadar hamaratsın tebrik ederim valla..
becemeyeceğimi düşündüğümden yapmayı hiç denemedim ama ustalık isteyen bir yemek çeşidi..

çanakkale de asosta her yıl gittiğimiz ufak bir butik otel var..
yılar önce ilk kez orada yemiştim..
hani şu kocaman servis kazanları olur ya çömlek şeklinde..
neredeyse onların yarısını yedim.. wave

beni görenler yaklaşık kendi hacmi kadar dolmayı yediğimi anlayacaklardır..
yine olsa yine yerim.. asla pişman değilim..

lakin o dolmaları yapmak için sabah tan vaktinde kalkarak açılan çiçeklerin toplanmasını duyduğum zaman
çok utanmıştım.. şaşkın

allahtan gide gele tanıdık oldukta az yiyen birisi olduğum içim yediğim dolmalar göze batmadı
(sanki parasıyla değil.. niyeyse bu çekinmem.. ) hatta öğlen yemek yemediysem akşama bana özel dolma yaparlardı..
mutluluktan uçardım.. keşke olsada yesek

istanbul daysan ben sana oturmaya geleyim bir gün.. bir sonraki dolma ziyafetin ne zaman olacaktı acaba..

sevgiler..