öncelikle önesediğiniz için teşekürler..diğer sınavım daha iyidi..kötü geçen sınavımın da notu açıklandı korkutuğum kadar batmamışım 96..inşlh kurtaracağım..buraya bulmakla gerçekten çok büyük iyilik yapmışım kendime..insanlar hep başkalrına iyilik yapar sanırım kendimize iyilik yapmayı es geçiyoruz bazen..kendimizi ödüllendirmeyi..bu nedenle bu istedeki her satırı dikkatlice okuyorum ve yazanlara yeniden teşekkür ediyorum..destek olanlara çok teşekkür ediyorum ve tabiki atakan bey e çünkü değişiyorum..yaklaşık 2hafta oldu neredeyse burayla tanışalı ve herşey güzelleşiyor gittikçe..eskiden garip esnek olmayan katı ve kalın bir koruma kalkanım varmış..insalraı elemek yerıne hiçbirine şans vermiyormuşum.aslında kendime şans vermiyormusum anladım..bu gün arkadasıma hedıye almak için gittiğim standaki kişiyle konuşmaya başladım sonra sohbet güzelleşti..koyulaştı..eskiden olsa çekinirimm.gerek duymam işimi görüp hallederimm.ama birlkaç gündür öyle değil insanlardan kendimi korumuyorum..onları sadece satıcı ,dr. öğretmen kasiyer olarak görmüyorum artık..kasiyer kıza direk ne kadar diye sormuyorum..yada satıcıya takımımın formasını sorarken onada takımını soruyorum ..hal böyle olunca iletişim kuruyorum onlarda benim gibi insan onlarda gülümseyerek günaydın yada ii akşamlar demek istiyor aslında..ayaküstü bir iki muhabbet benm gibi onlarada konuşabilmek ve en önemlisi tanımak istiyorzaten yorgunlar gerginler ve hayat hepimiz için zor kolylaştıracak kişi arıyorlar ...tanışmak paylaşmak almak ve vermek istiyor..neyse bugun kü muahbbete döenyim çok hoş bir sohbetti vedalaştık ve bana bir kitap hediye etmek istediğini söyledi...ve hediye etti..o kadar mutlu oldum ki..kitap hediye edilmesi bir tarafa ben bir insan kazanmıştım.mutlu oldum..karşımızdakini bazen sadec dr. öğretmen asansördeki yabancı,yan masadaki ağlayan kız ,kurstaki diğeri olarak görüyoruz unutuyoruz aslında onunda bizim gibi olduğunu..oda yanlış anlaşılmaktan korkuyor.saçmalaktan çekiniyor ama oda konuşmak isityor.iyiki buraya gelmişim bunların değiştiğine şahit olmamdaki tek faktör burası...