Konu
:
fgceker'in günlüğü :)
Tekil Mesaj gösterimi
15-09-2009, 12:44 AM
#
59
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: fgceker'in günlüğü :)
çoook sinirliyim hemde çooookk
İnsanlar neden karşılığında maaş aldıkları işi doğru düzgün yapmazlar??? NEDENNNN??
Haziran ayında kapattığım telefon ve net hattım hala açık görünüyor ve hala faturalarım gelmeye devam ediyor,kendini bilmez o telekom görevlisi kadına defalarca gidip sorduğum halde hattımın kapalı olduğunu ve fatura gelmesinin imkanı olmadığını söyledi.oysa şimdi öğreniyorum ki hattım kapalı falan değilmiş.
Kapamak için ödediğim onca faturaya mı yanayın,kaybettiğim onca zamana mı?
Üstelik şimdi yarın gidip bir sürü form doldurup şikayetçi olmam gerektiğine mi,yoksa hala kullanmadığım halde sırf şikayet dilekçesi yazabilmek için ödemem gereken faturalara mı yanayımmm....
Çoook sinirliyim çooook....Sanırım yarın o işiyle ilgilenmesi gerekirken arkadaşlarıyla telefonda dedidoku yapan ve bu yüzden de insanların işini hakkıyla yapmayan o kadına yapacak çok kötü şeylerim var...
Napalım herkes ektiğini biçermiş oda rüzgar ekti fırtına biçecek
İyide ben ne ektimde bunca faturayı biçtim hala onu anlayabilmiş değilim
Anlayan varsa lütfen bana açıklasın
Ohhh iyiki buraya yazdımda sinirimden kurtuldum
Yoksa o kadına yarın çok daha kötü şeyler yapmayı planlıyor olabilirdim ve gazetelerin 3. sayfasında manşet haber de yer alıp ünlü olabilirdim
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul