Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2009, 11:03 PM   #62 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

R.Şanal'ın Kuantum kitaplarını sipariş vermiştim.Kitaplarımdan ilk gelen Kuantum Sıçrama oldu ve bir gecede soluksuz bir şekilde kitabı okuyup bitirdim.

İçindeki bilgilere ne kadar açmışımda haberim yokmuş.Okudukça heyecanım arttı.Satırlardaki yaşanmışlıklar adete beni sardı.Evet evet bende böyleyim,bende de bunlar var... deyip durdukça şaştım kaldım.Sanki aklımın bilmediğim hiç dokunmadığım yanlarını su yüzüne çıkartıyordum.Okurken kah hıçkıra hıçkıra ağladım kah katıla katıla güldüm...

Kitabı bitirdiğimde derin bir soluk aldım ve gördüm ki omuzlarıma yerleşmiş yıllardır gitmeyen o katılık bir anda yerini rahatlamaya bırakıvermişti.

Hayatımı yaşadığımı düşünürken yaptığım mini minnacık hataların yada önemsiz sanıpta kullandığım cümlelerin hayatımın yönünü nasılda değiştirdiğini.
Başıma gelen olumsuzlukları neden yaşadığımı,sanki bir kısır döngüyü yaşarmış gibi yaşadığım hatalarımı neden sürekli tekrar edip durduğumu öyle güzel anlatıverdi ki bu küçücük ama kalbi bir o kadar büyük bu kitap bana,sanki içimdeki o,sürekli ''bu işte bir terslik var'' diye huzursuzluk yaşatan duygumuda alıp gidiverdi.

Kitabı bitirdiğimde kaçtığım,ama sürüngen beynim yüzünden kaçtığımı fark edemediğim bütün gerçekler gözümün önündeydi şimdi...

Ve artık ben şimdi;tam istediğim gibi bir geleceği nasıl yaratacağımı çok iyi biliyorum.Bunun için gerekli olan her türlü donanıma sahibim, (iş sadece kırtasiyeye gidip bir top faks kağıdı almaya kaldı renk renk kalemlerim zaten var ) komik olan kısmı ben bu donanıma tüm yaşamım boyunca sahipmişim ama tam olarak farkına varamamışım.

Miyop olmama şaşmamalı, Acaba daha neleri göremiyorum.Kitaptan görme bozukluklarının gerçekleri görmekten kaçmaya bir tepki olarak oluştuğunuda öğrendim.

Şükürler olsun Allahım R.Şanal'ın bu güzel satırları yazıp bizlerle paylaşmasına izin verdiğin ve banada bu güzel satırlara ulaşıp okuduklarımı anlayabilme ve hayatıma alıp uygulayabilme fırsatı verdiğin için.Milyonlarca kez Şükürler Olsun
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla