Konu
:
fgceker'in günlüğü :)
Tekil Mesaj gösterimi
16-09-2009, 11:39 PM
#
66
(
permalink
)
fgceker
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: fgceker'in günlüğü :)
Alıntı:
renkli61
Nickli Üyeden Alıntı
senin adına çok sevindim inşallah her geçen gün hayatın daha iyiye gider. bende kuantum olumlama kitabını almıştım R.Şanal'ın 1 gecede okudum. Senin yazdıklarını okuyunca diğerlerini hemen almalıyım diye düşündüm en kısa zamanda seriyi tamamlayacam:)
Her şey gönlümüzce olması dileğiyle...
sanırım hayatım bu siteyle fazlasıyla değişecek...emeği geçen herkese teşekkürler. sizleri seviyorum:)
Canım tüm kalbimle sana R.Şanal'ın bütün kitaplarını önerebilirim.Öyle güzel ve faydalı bilgiler öğreniyorum ki kitaplardan...Şu anda Kuantum düşünce Tekniklerini okuyorum,daha sonrada Kuantum Kur'anı okuyup en sonada Kuantum Olumlamayı okuyacağım.
Ben Kitaplarla birlikte Kuantum Olumlama Cd sinide sipariş vermiştim.Bugün oda elime geçti. En kısa sürede kitaplara ve Cdlere ulaşmanı ve faydalarını görmeni diliyorum.dinlediğin ve okuduğun zaman yaşadığım huzur hissinin nasıl bir duygu olduğunu çok daha iyi anlayacağına eminim.
Hayatım değişti...Hayatımız değişiyor....
İyiki Atakan Bey bu siteyi kurmuş ve biz bu site sayesinde birbirimizden haberdarız.İyiki bu sitedeyim ve iyiki herkes bu sitede....Paylaştığım herşey katlanarak bana daha büyük,daha büyükkk bir şekilde geri dönüyor
Bu arada ben kitapları ve Cd yi internet üzerinden çok bildik bir alışveriş sitesinden oldukça uygun fiyatlarla sipariş verdim ve siparişim sonucu kitaplardan bir taneside bedavaya geldi..Çok komiktir ki ben o kitabı alamayacaktım çünkü hepsinin toplamı bütcemi geçiyordu ve ben bir mucize olsada Kuantum Kur'an ıda alıversem derken 10 liralık hediye param olduğu ve kullanabileceğim mesajını aldım...
Düşün ve senin olsun...Olay bu kadar basit
fgceker
Açık Profil bilgileri
fgceker - Daha fazla Mesajını bul