Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2009, 11:11 PM   #366 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
fgceker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sudemcim hoşgeldin,iyiki geldin,tam zamanında geldin

Sana tam ihtiyacım olduğu anda dönüverdin tatilden ne güzel Çook fazla istedim galiba bir an önce dönüvermeni.

Canım iki noktayla ilgili yazdıklarını okudum ,konuyla ilgili bazı videolarıda izledim.Saolsun Mümin beyde bir video yolladı kafamın biraz karıştığını söyleyince.Ama ben hala bir türlü nasıl yapacağımı kavrayamadım.
Boy uzatma telkini dinliyorum,Telkinle birlikte kuantum düşünce tekniğinide uyguluyorum--bu teknik içinde mümin beye teşekkürü bir borç biliyorum---

Canım öğrenmek istediğim şey;iki noktayı boyumun uzaması için nasıll kullanabilirim.Redflowerscım saolsun bu konuda bana yardımcı oldu;noktanın birini şimdiki durumum için 2.sinide uzun halim için tutabileceğimi söylemiş ve senin döndüğünü bu konuda daha fazla bilgiyi de işin uzmanından,yani senden alabileceğimi söyledi

guzel sozlerin icin cok tesekkurler...tatilden dondum ama hala evime gelemedim.oglumun evini duzelemekle mesgulum.gece sahurdan sonra birara vakit bulursam giriyorum.boy isine cok guldum.benim boyum da kisa ama hic aklima gelmemisti iki nokta yapmak46 yasindan sonra boy uzar mi kisalir mi cok merak ediyorum gecenlerde ogluma espri yaptim.kemik erimesinden dolayi boy kisaliyormus.daha da kisalirsam beni yerlerde ararsin bulamazsin artik demistim.bir nokta simdiki halin bir nokta da boyunun uzamasi icin niyet edebilirsin.sonucu bende merak ediyorum.ayrica Redflowersima da tesekkur ederim bu isin uzmani degilim sadece bu konuda deneyimlerim fazlaca gerceklesti ben de onlari burda sizlerle paylastim.sevgi ve isikla kal.