Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 01:29 AM   #8 (permalink)
hfz

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hfz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hfz'nin Günlüğü

Sevgili Shamanic, güzel övgüleriniz için çok teşekkür ederim. :)

Okurken inşallah İzmir'dedir diye düşünüyordum ama yazınızın sonunda İstanbul'da olduğunuzu gördüm.:( İzmir'de olsaydınız mutlaka sizin için de yapardım kabak çiçeği dolmasını. Kimler var İzmir'de bilemiyorum ama bir toplantı yapılacak olursa mutlaka katılırım. Çiçek bulma şansınız varsa tarif de edebilirim. Burada bazı pazarlarda çiçekleri içiçe koyarak kapanmamasını sağlıyorlar ve satışa sunuyorlar. Dolmanın diğerlerinden tek farkı pirinçlerin daha önceden sıcak suda bekletilmesi ve bol yeşillik konması, diğer sarma ve dolmalardan daha az bir zamanda ve çok kısık bir ateşte pişirilmesi. Tabii mutlaka zeytinyağlı olacak.. Hakikaten çok güzel ve farklı bir yemek..

Bu arada ben inanılmaz içsel gel-git' ler yaşıyorum. Kilo problemim olduğundan kilo verme konusunda araştırma yaparken karşımıza çıkmıştı sitemiz. Daha doğrusu kızkardeşim bulup bana da tavsiye etmişti. Ben rejim yapmam veya spor yapmam gerekirken daha da kötü bir hale geldim. Neredeyse her gün rejim kararı alıp (rejim de denmez aslında, dikkatli, doğru ve sağlıklı beslenmek) yine aynı gün kendimi pideler, pilavlar vb. şeyleri sömürürken buluyorum.:(((

Meditasyonları her gün yapamıyorum ama dün (Salı) günü Enerji Yükseltme Meditasyonu'nu yaptığımda kendimi çok huzursuz hissettim. Meditasyon boyunca dışarıdan gelen bazı sesleri halüsinasyona varan tehlikeli sesler olarak algıladım(kapının önünde asansör sesini hırsız olabilir mi? diye gibi), romatizma olan sol ayağım normal zamandan çok daha fazla ağrıdı, kasıldı.. Ve tüm meditasyon boyunca huzursuz bir şekilde yüreğim pır pır etti durdu. Yani meditasyonu bırakmam için sanki tüm organ ve duyularım birlikte hareket ettiler. Bunun neden enerji yükseltme meditasyonunda olduğunu da hiç anlamadım. Sanki enerjimin yükselmemesini istiyor içimde bir şey.:((

Kilo verdiğim zaman kendimi çok daha mutlu hissedeceğimi bildiğimden (daha önce başardım 2 yıldır kiloluyum) diğer telkinleri tamamen bırakıp sadece kilo verme ve kendine güven müziklerini dinlesem ve İdeal Kilo Meditasyonunu daha sık yapsam diye düşünüyorum. Biraz kilo verip kendimi daha iyi hissettiğimde yine başlasam diğerlerini dinlemeye? Ne dersiniz? Yoksa ısrarla devam mı edeyim? Ne kadar sürer bu durumum devam edersem? Pek çok soru oluştu aklımda..:( Yardım alabilirsem çok sevinirim..

İçten sevgilerimle..
hfz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla